Реферат

Реферат Структура і фізіологія нервової системи 2

Работа добавлена на сайт bukvasha.net: 2015-10-28

Поможем написать учебную работу

Если у вас возникли сложности с курсовой, контрольной, дипломной, рефератом, отчетом по практике, научно-исследовательской и любой другой работой - мы готовы помочь.

Предоплата всего

от 25%

Подписываем

договор

Выберите тип работы:

Скидка 25% при заказе до 21.9.2024


Назва реферату: Структура і фізіологія нервової системи
Розділ: Біологія

Структура і фізіологія нервової системи

Нервова система має швидше ускладнену гістологічну структуру. Це включає: нейрони, які є індивідуальними нервовими осередками мікроскопічної структури; нерви, які є макроскопічної структури; мозок, який є центром регулювання і координацією активності тіла; спинний мозок, який є колоною нервової тканини; менінгіт, який є трьома шарами зв’язуючої тканини, мембран, які оточують центральну нервову систему, тобто мозок і спинний мозок.

Розмір і форма нейрона залежить від довжини і цілого ряду сприйнятливих волокон відгалуження, які викликаються дендритом. Нервова хвиля імпульсу проходить дендрит і досягає тіла осередку і ядра осередку. Аксон несе імпульс далеко тіла осередку. Аксони покриті тканиною під назвою футляр мієлін, який дає білу появу до нервового волокна. Нефримма є ще однією покришкою аксона. Це є перетинковим футляром, який є за межами футляра мієліну на нервових осередках периферійних нервів. Імпульси передані від одного нейрона до іншого через кінця, термінальних волокон охоплюючи простір між ними який є викликаний синапсом.

Учені вважають, що там стосуються 12 мільярдів нервових осередків, які виконують функцію координації людської активності скрізь в тілі. Ми можемо дивитися, думати, чути, розмовляти, щоб відповісти на біль, температуру, дотик, і т.п. завдяки активності тіла, контрольованого нервовою системою. Зовнішні стимули і внутрішній хімічний помічник ацетинхолфін допомагає в передачі нервових імпульсів. Зовнішні рецептори (шкіра, вуха, очі, нирки) і внутрішні рецептори (в м’язах і кровоносних судинах) одержують і передають нервові імпульси до нервових осередків, а потім до спинного мозку і мозку.

Мозок є однією з самих складних структур, які завжди конструюються за природою. Зовнішня нервова тканина головного мозку, відомого як мозкова кора, складається з складок і хребтів, які форма підняла частини, відомі як звивина і жолобки, відомі як тріщини. В межах мозку є чотири безперервні западини, або канали, шлуночки, які містять спинномозкову рідину. Ця рідина захищає мозок і спинний мозок від потрясіння. Рідина може братися через порожню голку, яка встановлена в регіоні лісоматеріалу спинної колони для діагнозу або для зменшення тиску на мозок. Це процедура називається спинним або поперековим пробоєм.

Таламус гіпоталамус є двома іншими частинами мозку. Таламус – це кількість сірої речовини мозку, яка формує бічні стіни діенцефалону, які залучені в передачі і інтеграції деяких сенсорів. Це контролює стимули, які ми одержуємо за допомогою припинення одних і збільшення інших. Тілоталанус є частиною мозку, який утворив низ з третього шлуночка, і регулює багато основних функцій тіла, наприклад сон, апетит, температура і деякі емоції (страх і задоволення).

Коли загальноприйняті імпульси стимулів визнані, інтерпретують, підсумовують і аналізуються в межах центральної частини нервової системи (мозок) вони остаточно змінені і послані у формі специфічних замовлень до різних частин і органів людського тіла. Дослідники визначили деякі області в мозку, які контролюють бачення, слух, рухи і емоції людського існування.


1. Реферат Способы подключения интернета
2. Реферат Инструмент интеллекта
3. Реферат Государственное регулирование экономики 21
4. Реферат на тему Once Upon A Time Essay Research Paper
5. Реферат Болгаро-османские войны
6. Реферат на тему Extinction Of Dinos Essay Research Paper Theories
7. Реферат Африканская национальная кухня
8. Курсовая Теории мотивации персонала
9. Реферат на тему Rates Of Reaction Between Magnesium And Hydrochloric
10. Реферат American Anime Awards